DIENSTEN DIE CARE & COMPANY LEVERT ZIJN GEHEEL OP MAAT,
ALLES IS BESPREEKBAAR.

Samen is leuker en samen maken we het mogelijk. Waar heeft u behoefte aan? Care & Company biedt gezelschap en ondersteuning geheel op maat. Niets is te gek en alles is bespreekbaar.

Care & Company biedt ondersteuning bij diverse taken in en om het huis. Helpt bij gewone, alledaagse activiteiten. Het samen naar de supermarkt gaan voor de boodschappen, of samen even naar buiten om een stukje te wandelen.  Of gewoon thuis samen een spelletje doen, een creatieve hobby oppakken of gezellig kletsen. En misschien vindt u het wel leuk om de auto te pakken en langs  bekende plekken te toeren, of koffie te gaan drinken op een knus terras.

Soms kan er gewoon even uit zijn al een wereld van verschil betekenen. Ook samen op pad met een vriend of vriendin behoort tot de mogelijkheden. Het zijn de leuke dingen waar u niet meer aan toe komt of tegenop ziet om alleen te ondernemen. Waar u ook naartoe wilt, Care & Company gaat graag met u mee.  Treedt ook graag op als uw chauffeur zodat u zo lang mogelijk mobiel kunt blijven.

Ook voor de minder gezellige activiteiten staat u er als oudere niet alleen voor. Care & Company vergezelt u bij een bezoek aan het ziekenhuis, of als u naar een begrafenis moet. Dit kan uw kinderen ook de ruimte bieden om tijd en aandacht te besteden aan de leuke momenten.

ALTIJD INTEGER EN DISCREET MAAR WEL PERSOONLIJK EN BETROKKEN BIJ U EN UW SITUATIE.

diensten van Care & Company

INTEGER – PERSOONLIJK – BETROKKEN

Het lijkt allemaal heel gewoon, maar voor ouderen die veel alleen zijn, is gezelschap en het kunnen delen van ervaringen heel belangrijk. Even samen plannen welke boodschappen er nodig zijn. Even overleggen ‘wat vind je lekker’. De simpele dingen en het aandacht hebben voor de ander, geven het plezier in het leven terug. Care & Company vindt een integere en discrete, maar betrokken benadering daarbij heel belangrijk.

Groot voordeel van het inschakelen van Care & Company is, dat cliënt een vaste begeleider krijgt waarmee ook echt een band kan worden opgebouwd. Hoe fijn is het niet om een vertrouwd gezicht te kunnen verwelkomen? Met de hulp en ondersteuning van Care & Company kunt u rekenen op deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en een luisterend oor.

De begeleiding van Care & Company staat garant voor  1 op 1 ondersteuning.  Heeft u belangstelling voor de diensten van Care & Company, dan kom ik graag vrijblijvend langs voor een oriënterend gesprek.  Samen met een familielid  gaan we rond de tafel om te bespreken waar u behoefte aan heeft en wat ik voor u kan betekenen.

Heeft u een alleenstaand familielid die (binnenkort) vanwege verminderde mobiliteit extra ondersteuning en/of begeleiding nodig heeft? Wilt u graag als mantelzorger optreden maar ontbreekt het u aan tijd omdat de ondersteuning van een familielid soms moeilijk te combineren valt met uw eigen drukke gezin? Of is de afstand een probleem? Neem dan contact op met Care & Company. Ik vertel u graag welke mogelijkheden er zijn om u bij te staan in uw mantelzorgtaken.